Ανάσα με ΟΦΙ τα Χανιά

Τα Χανιά δεν απειλήθηκαν καθόλου από τον ΟΦ Ιεράπετρας και έφτασαν στην επικράτηση με το «φτωχό» 1-0.

Στη μέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκαν τα Χανιά. Οι Κυανόλευκοι πανηγύρισαν το Σάββατο (13/02) τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα με 1-0 κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και τον κράτησαν στον βυθό της Super League 2. Όπως και απέναντι στη Δόξα Δράμας, έτσι και τώρα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έθελξε με την απόδοσή της, αλλά έφτασε στην επικράτηση και το μόνο που κρατά είναι το τρίποντο.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα για την ομάδα των Χανίων έπειτα από ακριβώς επτά χρόνια. Και τότε (26/02/14) οι Κυανόλευκοι είχαν νικήσει 1-0 κρητική ομάδα (Επισκοπή).

Τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις και παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του ΟΦ Ιεράπετρας. Εξαίρεση η φάση του 32', οπότε από πάσα του Σουντουρά ο Κάσσος σούταρε και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αυτή ήταν η καλύτερη ευκαιρία του ματς στο πρώτο 45λεπτο...

Οι φιλοξενούμενοι με σύστημα 4-5-1 έδειξαν σαφή διάθεση να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο ο Κουτζαβασίλης δεν ανησύχησε καθόλου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αλέκος Βοσνιάδης πέρασε εκτός τον αρνητικό Σουντουρά και έριξε στο παιχνίδι τον Βασιλόγιαννη. Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά μετά από έναν και πλέον χρόνο πήρε χρόνο συμμετοχής με τα Χανιά ο Ουνγιαλίδης. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, στο 65' ο Δημητριάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό Αθανασόπουλο, αλλά στο 66' ο νεοεισελθών «λύτρωσε» τα Χανιά.

Συγκεκριμένα, ο Ρέντζας σέντραρε από δεξιά, ο Κάσσος έπιασε την κεφαλιά και ο Βασιλόγιαννης μόνος στην καρδιά της άμυνας βρήκε δίχτυα με σουτ και έκανε το 1-0 για τους Κυανόλευκους. Ο ΟΦΙ ήταν πλήρως ακίνδυνος επιθετικά και έκλεισε μόνο με μία ευκαιρία, αυτή του 86' σε σουτ του Γκίνη. Έτσι, έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, αφού σε 4 εξόδους μετρά πλέον ισάριθμες ήττες και συνεχίζει να ψάχνει το πρώτο του τρίποντο στη Β' Εθνική.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 66' Βασιλόγιαννης

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (85' Σωτηράκος), Πλέγας (58' Κάρλος), Μπραμπίγια (78' Καρτσαμπάς), Δημητριάδης, Σουντουρά (46' Βασιλόγιαννης), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (78' Βρεττός).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο (80' Ντάλα Κόστα), Σμίλτος, Περδίκης, Χιντζίδης (60' Φουάσης), Λεμονής, Τεγούσης (71' Χατζηπιρπιρίδης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Αναστασίου (Θεσσαλίας)

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep