Ιωνικός χωρίς απειλή

Συνεπής ο Ιωνικός, επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και βρίσκεται στο κυνήγι της Ξάνθης.

Τρίτο διαδοχικό τρίποντο για τον Ιωνικό. Οι Κυανόλευκοι πανηγύρισαν την Τετάρτη (10/02) την 3η διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-0 σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας. Εκμεταλλεύτηκαν με τον τρόπο αυτό τα υπόλοιπα αποτελέσματα και βρίσκονται στο -1 από την πρωτοπόρο Ξάνθη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε το καθαρό μυαλό. Η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 38' όταν από γύρισμα του Ομάρ ο Πλατέλλας βρέθηκε εντός περιοχής, αλλά στο σουτ που έκανε, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Οι Θεσσαλοί που είχαν μία αναγκαστική αλλαγή, στο ντεμπούτο του Κώστα Φρατζέσκου δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μία ατομική ενέργεια του Πλατέλλα, που κάνει τη διαφορά στη Super League 2 έδωσε την ευκαιρία στον Κάστρο να ανοίξει το σκορ στο 56'. Ο σκόρερ, πάντως, στο 89' άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Οι φιλοξενούμενοι αντίδραση δεν έβγαλαν και μοιραία παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 56' Κάστρο
Κόκκινη: 89' Κάστρο

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Παπαγεωργίου, Ομάρ (77' Μουστάκης), Γκοτσούλιας, Νιασέ (64' Τιεντσέ), Ρόλε (90'+4' Τσιριγώτης), Πλατέλλας (90'+4' Μάναλης), Ματσούκας (64' Μπρίτο), Κάστρο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Σκούπρα (78' Νύκταρης), Γκόλιας, Καρρίκι, Μόρας, Μπαλογιάννης (39' λ.τρ. Λίταινας), Μπαστιάνος (59' Ντα Κάμπο), Χατζής, Αθανασιάδης (78' Τασιούλης), Μπάλλας (59' Μπάμπης), Γιάκος.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σταύρογλου (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep