Πέταξε δύο βαθμούς στη Δράμα

Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στη Δράμα, κόλλησε στο 0-0 όμως με τη Δόξα και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς.

Η Δόξα Δράμας υποδέχτηκε την Παναχαϊκή για την 7η αγωνιστική της Super League 2 με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Η ομάδα της Πάτρας ήταν καλύτερη, έφυγε όμως μόνο με το βαθμό. Πέταξε έτσι δύο ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει την τρέχουσα σεζόν, ενώ βλέπει τις λύσεις να μειώνονται λόγω των τραυματισμών που προέκυψαν.

Στο 11ο λεπτό ο Σκεπετάρης έκανε το πλασέ, ο Παπαργυρίου όμως απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο Παπαδόπουλος έκανε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος με τον Πλιάτσικα και τον Κουσκουνά να βγαίνουν νοκ-άουτ και τη θέση τους να παίρνουν αντίστοιχα οι Μαρκοπουλιώτης και Γιούσης. 

Ο Τσερούτι και ο Κόκας πέρασαν στο δεύτερο μέρος και έδωσαν ώθηση στους φιλοξενούμενους. Κανείς εκ των δύο, ωστόσο, παρά τις ευκαιρίες που είχαν δεν οδήγησε στο γκολ. Ούτε η κεφαλιά του Αραβίδη στο δεύτερο δοκάρι (από λανθασμένη υπόδειξη πλαγίου) κατέληξε στα δίχτυα.

Οι Αχαιοί βρίσκονται πλέον στο -5 από την 1η θέση και βλέπουν τον στόχο να απομακρύνεται, ενώ είναι άγνωστο αν το ποδοσφαιρικό τμήμα ενισχυθεί. Όσο για τους Μαυραετούς; Στην πρώτη εντός έδρας εμφάνισή τους πήραν έναν πολύτιμο πόντο και έχουν προσπεράσει ήδη δύο ομάδες στη βαθμολογία.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς (85' λ.τρ Φυτόπουλος), Σπυρόπουλος, Μαρινάκης (85' Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Αγιώτης, Αγγελόπουλος, Μενσά (65' Πινδώνης), Μαυριάς, Βάντερσον (55' Κουτσσιανικούλης), Σαμπανίδης (64' Βουγιακλίγια).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας (37' λ.τρ Μαρκοπουλιώτης), Λαρέα, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Μπρους (59' Τσερούτι), Ανάκογλου (59' Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Σκεπετάρης (59' Κόκας), Κουσκουνάς (42' λ.τρ Γιούσης).

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep