Έσωσε την παρτίδα με Μασένα

Τα Χανιά πήραν βαθμό στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα, με γκολ του Μασένα στο 85'.

Τα Χανιά λίγο έλειψαν να υποστούν την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά με γκολ του Μασένα στο 85' οι Κρητικοί ισοφάρισαν σε 1-1 τον Διαγόρα, ο οποίος είχε προηγηθεί στο 52' με τον Μπαστακό, στο παιχνίδι που έγινε για την 7η αγωνιστική της Super League 2 στη Ρόδο. Τα Χανιά μετρούν πλέον μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ ο Διαγόρας έχει πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες, μένοντας αήττητος.

Τα Χανιά είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, όταν στο 35' ο Σελινιωτάκης παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του από φάουλ του Κάρλος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Μπαστακού έπειτα από φάουλ του Ντοριβάλ, φάση κατά την οποία αδράνησε η άμυνα των φιλοξενούμενων, αφού ο φορ των γηπεδούχων ήταν αμαρκάριστος.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ανέβασε στροφές και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 85', με προβολή του Μασένα που είχε μπει αλλαγή στο 58'. Το γκολ προήλθε από φάουλ του Δημητριάδη, ο οποίος κι αυτός είχε μπει στο ματς ως αλλαγή, στο 66'. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 52' Μπαστακός - 85' Μασένα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μασούρας - Μασένα

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης (46' λ. τρ. Κωστούλας), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Αυγενικού (69' Αθανασίου), Ντοριβάλ (76' Αλάεθ), Γεωργίου (83' Δημήτρουλας), Σμυρλής (70' Λινάρδος), Μπαστακός.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (76' Παναγιωτούδης), Βρεττός (66' Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (58' Μασένα), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (59' Σουντουρά).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθήνας), Παγούρας (Βοιωτίας)

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep