Εύκολα 0-2 ο Διαγόρας

Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 0-2, ο Διαγόρας νίκησε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Μπορεί εντός έδρας να μην έχει νίκη σε δύο παιχνίδια, αλλά με δύο "τρίποντα" εκτός Ρόδου και παραμένοντας αήττητος μετά από 5 παιχνίδια, ο Διαγόρας παραμένει σε τροχιά κορυφής.

Από την άλλη, η Δόξα δεν μπόρεσε να απειλήσει τον αντίπαλό της και πλέον μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια με συνολικά γκολ 0-5.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Διαγόρας ήταν ανώτερος και ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 14ο λεπτό με πλασέ του Μπαστακού μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι έπασχαν στη δημιουργία φάσεων, ο Διαγόρας είχε πάρει τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 28ου λεπτού, όταν ο Στεφανάκος νίκησε τον Μπαστακό, που απείλησε με το 0-2.

Η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ στο 45', αλλά ο Κουκόλης δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαυρία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο μεγάλες φάσεις για τον Διαγόρα. Στο 50' ο Λινάρδος από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον Μπαστακό και στο 53' ο Μπαστακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Στεφανάκο.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έκανε την πρώτη παρέμβαση από τον πάγκο στο 58', ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μπελεβώνη και Αγγελόπουλο, αλλά τα προβλήματα της ομάδας της Δράμας ήταν εμφανέστατα.

Το 0-2 για τον Διαγόρα ήρθε στο 68ο λεπτό, με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Κοντοχρήστου, ο οποίος ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα της Ρόδου, δεδομένης της διαφοράς στο σκορ, αλλά και της αγωνιστικής ανεπάρκειας του αντιπάλου.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 14' Μπαστακός, 68' Κοντοχρήστος
Κίτρινες: Αγγελόπουλος - Μπαστακός, Αλάεθ
Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Κουφός (Μακεδονίας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (79' Βουγιακλίγια), Μπολάκης, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Κόντος (64' Μπελεβώνης), Μενσά (85' Παρασκευάς), Φυτόπουλος (64' Αγγελόπουλος), Χάμοντ (79' Μαρινάκης), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (85' Τσιαντούλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας, Αλάεθ (78' Δημήτρουλας), Μπαστακός (72' Σμυρλής), Λινάρδος (72' Αυγενικού), Γεωργίου (78' Μανωλάκης).

Last modified onΤρίτη, 02 Φεβρουάριος 2021 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep