Αλώβητος ΑΟΤ και στη Νεάπολη

Ο ΑΟ Τρίκαλα διεύρυνε το αήττητο σερί του και πήρε ισοπαλία (1-1) στα αποκαλυπτήρια του Ιωνικού στο γήπεδό του.

Την εξαιρετική τους πορεία συνέχισαν τα Τρίκαλα και την Κυριακή (24/01) έχασαν στην εκπνοή την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι πήραν τον πόντο (1-1) με πέναλτι του Κάστρο και δεν κατάφεραν να συνδυάσουν την πρώτη φετινή εντός έδρας εμφάνιση με νίκη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση. Πίεσαν τον ΑΟΤ και προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα στη δεξιά του πτέρυγα, αφού πολλές επιθέσεις της εξέφραζαν από εκεί. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με άστοχη προβολή του Πέλκα στο 16'.

Ο Ιωνικός απάντησε με άστοχο σουτ του Μάναλη (18'), κεφαλιές του Κάστρο (30', 45'), αλλά στο 41' είχε τη μεγαλύτερή του φάση όταν ο Πλατέλλας με σουτ ανάγκασε τον Γιακουμή σε σωτήρια απόκρουση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα αιφνιδίασαν εκμεταλλευόμενα το κακό αμυντικό transition των γηπεδούχων. Από μπαλιά του Σταματή στο 55' ο Σκόνδρας έκανε το κοντρόλ εκτός περιοχής και με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Αναγνωστόπουλου.

Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, χάθηκαν ευκαιρίες και εν τέλει στο 89' ο Πλατέλλας κατάφερε να σώσει την παρτίδα για τον Ιωνικό. Κέρδισε πέναλτι από τον Κεχαγιά το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάστρο και διαμόρφωσε το 1-1.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 90'+1' (πέν.) Κάστρο - 55' Σκόνδρας

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ, Κόρμπος (69' Κουιρουκίδης), Γκοτσούλιας, Ρόλε (60' Μπρίτο), Πλατέλλας, Μάναλης (60' Ματσούκας), Κάστρο.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής (77' Γκάρας), Τζαλόσι, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας (73' Κεχαγιάς), Νατέρ (46' Ευθυμίου), Σκόνδρας (86' Ζώγκος), Σταματής (85' Αλμπάνης).

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθήνας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2021 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep