Μοιρασιά σε γκολ και βαθμούς

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Καραϊσκάκης και Χανιά, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με γκολ και για τους Αρτινούς και για τους Χανιώτες, οι οποίοι χρωστούν το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Δόξα Δράμας. Χωρίς νίκη παραμένει ο Καραϊσκάκης, ο οποίος είχε ηττηθεί 0-2 εντός έδρας από τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόβριτς. Η παράβαση υποδείχθηκε σε προσπάθεια του Μαραθωνίτη και υπόδειξη από τον διαιτητή Κατσικογιάννη, που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.

Στη συνέχεια υπήρξε επιθετικός μονόλογος της ομάδας των Χανίων, η οποία κέρδισε 7 κόρνερ μέχρι την ανάπαυλα! Ενα εξ αυτών, στο 31', παραλίγο να καταλήξει σε γκολ, καθώς έπειτα από κακή εκτίμηση του Σοϊλεμέζογλου, ο Ανδρέου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία, στο 25', με τον Μπραμπίγια έπειτα από λάθος του Τάμπα, να μην μπορεί από κοντά να ισοφαρίσει, ενώ ευκαιρίες για να κάνουν το 1-1 είχαν και οι Διαμαντόπουλος - Βρεττός.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους, λίγο έλειψε ο Καραϊσκάκης να κάνει το 2-0, όταν στο 44' ο Κόκας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, σουτάροντας άουτ μόνος του απέναντι στον Κουτζαβασίλη.

Τελικά το 1-1 έγινε με την έναρξη του β' ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51' όταν έπειτα από κόντρα σε διώξιμο των αμυντικών του Καραϊσκάκη, ο Διαμαντόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ νίκησε από κοντά τον Σοϊλεμέζογλου.

Στο 53ο λεπτό οι άνθρωποι του Καραϊσκάκη διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς οι αλλαγές των Δερμιτζάκη και Κορέλα χρεώθηκαν ως δύο διακοπές στον αγώνα και δεν είχαν δικαίωμα για άλλες αλλαγές, με αποτέλεσμα ο Χατζηδίμπας να μην πατάει καλά, αλλά να αναγκάζεται να συνεχίσει ως το τέλος.

Στο τελευταίο ημίωρο, έλειψαν οι πολλές φάσεις, αλλά λίγο έλειψε τα Χανιά να "κλέψουν" τη νίκη στις καθυστερήσεις, όταν ο Σοϊλεμέζογλου έσωσε την εστία του σε προσπάθεια του Μασένα.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Σκόρερ: 7' πεν. Λόβριτς - 51' Διαμαντόπουλος

Κίτρινες: Γιαννιώτης - Πλέγας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Γαλεάδης (36' Κόκας), Νταλακούρας (53' Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (54' Κορέλας), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πλέγας (46' Τριανταφυλλάκος), Κάρλος (87' Καμαρά), Μπραμπίγια (77' Γιάκος), Βρεττός (77' Δημητριάδης), Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμάντης (Ηπείρου), Μανασής (Τρικάλων)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2021 16:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep