Logo
Print this page

Σεφτέ με Αραβίδη, Μπάτροβιτς

Η Παναχαϊκή επικράτησε εντός έδρας 2-0 της Ιεράπετρας με τα γκολ των Αραβίδη με πέναλτι - στη φάση που αποβλήθηκε ο Μασουέρο και Μπάτροβιτς και πανηγύρισε στην 3η αγωνιστική την πρώτη της νίκη στη Super League 2.

Την πρώτη της νίκη στη Super League 2 της τρέχουσας σεζόν πανηγύρισε η Παναχαϊκή. Υποδέχτηκε στην Αγυιά την Ιεράπετρα για την 3η αγωνιστική και έκαμψε την αντίστασή της με τα γκολ των Αραβίδη και Μπάτροβιτς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της ομάδας της Κρήτης, η οποία ήταν οχυρωμένη στο δικό της μισό του γηπέδου. 

Ο Παπαδόπουλος πέρασε στο δεύτερο μέρος τον Αραβίδη κι αυτός βρήκε δίχτυα λίγα λεπτά έπειτα από την είσοδό του.

Ο Μασουέρο έκανε χέρι - αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα - και ο Αραβίδης εκτέλεσε το πέναλτι για το 1-0. Οι Πατρινοί κλείδωσαν τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της σεζόν με τον Μπάτροβιτς στο 82ο λεπτό.

Ο Μαυροβούνιος πήρε την μπάλα εντός περιοχής, την έφερε ωραία αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 56' (πέν.) Αραβίδης, 82' Μπάτροβιτς
Κόκκινη: 54' Μασουέρο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος (69' Πανος), Σταμόπουλος (87' Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (69' Αργυρόπουλος), Τσερούτι (46' Αραβίδης), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς (87' Μασούρας).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Παπαδόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Καπιάς, Καψάλης (77' Πριόνας), Λεμονής (89' Καλλιμάνης), Αρναούτογλου, Βογιατζής, Φουάσης (66' Τσακμάκης), Κούστα (77' Γκίνη), Ντάλα Κόστα (66' Γκούφας).

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)

 

Last modified onΤρίτη, 26 Ιανουάριος 2021 10:12
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr