Ισόπαλο το ντέρμπι

Λεβαδειακός και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Χανιά, δύο ομάδες που θέλουν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Το ματς έληξε 1-1 στη Λιβαδειά για τη 2η αγωνιστική της Super League 2.

Τα Χανιά άνοιξαν το σκορ στο 27'. Ο Μπραμπίγια στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Οι Κρητικοί έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 0-2. Στο 35' ο Κονέ ανέτρεψε τον Μπραμπίγια, ο Περράκης καταλόγισε πέναλτι, αλλά στο 36' ο Διαμαντόπουλος έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός έπρεπε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι είχε την υπεροχή δυσκολευόταν να φτάσει σε τελική. Στο 76' η εκτέλεση φάουλ του Μεχία χτύπησε στο οριζόντιο και έφυγε κόρνερ, αφού ο Κουτζαβασίλης είχε βρει τη μπάλα. Τελικά μετά την εκτέλεση του κόρνερ στο 77', ο Λιάγκας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έγραψε το 1-1.

ΣΚΟΡΕΡ: 77' Λιάγκας - 27' Μπραμπίγια

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας (74' Ενομό), Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (74' Νίκας), Πολέτο, Συμελίδης (69' Μαρίνος), Νίλι (60' Τζιώρας), Μυτίδης.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος (63' Παναγιωτούδης), Μπραμπίγια (63' Τριανταφυλλάκος), Βρεττός (90'+1' Καμαρά), Μασένα (90' Καρτσαμπάς), Διαμαντόπουλος (79' Γιάκος).

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)
Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep