Ξε...κάπνισε η Ξάνθη

Ομάδα της τελευταίας στιγμής η Ξάνθη, νίκησε 1-0 τον Ιωνικό με γκολ του Καπνίδη στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Ξάνθη έχασε στην εκπνοή τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Χθες στο Ξάνθη Arena οι Ακρίτες είδαν την τύχη να είναι με το μέρος τους και πανηγύρισαν με buzzer beater του Αντώνη Καπνίδη! Η χρυσή αλλαγή του Τόνι Πόποβιτς λύτρωσε (1-0) τους γηπεδούχους απέναντι στον Ιωνικό.

Το ματς είχε αρκετή ένταση, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην εξέδρα, ενώ αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν φάσεις για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Εν τέλει η Ξάνθη ήταν αυτή που πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με γκολ του Καπνίδη που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 89'! Πρώτη απώλεια για τον Ιωνικό μετά τη νίκη σε βάρος του Εργοτέλη.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 90'+8' Καπνίδης

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Τσαμούρης (77' Κέβιν Γκαρσία), Τζούρμαν, Θυμιάνης, Θ. Παπάζογλου (89' Καπνίδης), Τάτος, Σιατραβάνης (77' Μυστακίδης), Στάθης, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Κόρμπος (7' λ.τρ. Τιεντσέ), Γκοτσούλιας, Μπρίτο (57' Ματσούκας), Μάναλης (88' Σινγκ), Ρόλε, Κάστρο.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Δέλλιος (Πέλλας)

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιανουάριος 2021 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep