Μοιρασιά με... αυτογκόλ

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τον πόντο (1-1) κόντρα στην Ξάνθη με αυτογκόλ στο 90'+3'.

Ερώτημα ήταν πώς θα εμφανιζόταν η Ξάνθη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Για ένα ημίχρονο επιβεβαίωσε την ετικέτα του φαβορί στο AEL FC Arena απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά δεν φρόντισε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ, με αποτέλεσμα να χάσει τους βαθμούς (1-1) στις καθυστερήσεις

Οι Ακρίτες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Μπριλάντε στο 16'. Λίγο νωρίτερα κακώς ο δεύτερος βοηθός ακύρωσε γκολ του Σιατραβάνη ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν τον βαθμό. Από εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο κεφάλι του Θυμιάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Μπέντο.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 90'+3' (αυτ.) Θυμιάνης - 16' Μπριλάντε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος (87' λ.τρ. Τάλισον), Καρρίκι, Μόρας, Γκόλιας, Μπάλλας (75' Μπάμπης), Χατζής, Σκούπρα, Λίταινας, Μπαστιάνος (74' Μπαλογιάννης), Τζοβάρας (60' Τασιούλης), Αθανασιάδης.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (80' Τεσίγια), Τ. Παπάζογλου (62' λ.τρ. Τζούρμαν), Βέρκερ, Δημούτσος (80' Θυμιάνης), Μπριλάντε, Τάτος, Κέβιν Γκαρσία (80' Παντελιάδης), Σιατραβάνης (56' Έμπερτ), Θ. Παπάζογλου.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Νταβέλας (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2021 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep