Πήρε... κεφάλι ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός χάρη στην εμπειρία και την τύχη έφυγε νικητής από το Παγκρήτιο, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη.

Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Ο Ιωνικός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στη Super League 2, αφού την Κυριακή (17/01) πέρασε με 1-0 από το Παγκρήτιο. Ο Εργοτέλης «πέταξε» ένα ημίχρονο και στο δεύτερο παρότι βελτιώθηκε, είδε την τύχη να του γυρνά την πλάτη, καθώς είχε δύο δοκάρια.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέτυχε τον στόχο της που ήταν ένα γρήγορο γκολ και στο 6' πήρε το προβάδισμα. Από σέντρα του Μπρίτο ο Κάστρο με κεφαλιά νίκησε τον Κατσιμήτρο και απελευθέρωσε τους φιλοξενούμενους από το άγχος. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και ελάχιστα απείλησαν στο πρώτο 45λεπτο.

Πολύ άσχημη εντύπωση, πάντως, προκάλεσαν τα επεισόδια στην εξέδρα. Η Super League 2 δίνει καθημερινά εξετάσεις και όσα έγιναν μόνο προβληματισμό δημιουργούν. Δαπιστευμένοι των φιλοξενούμενων είχαν, σύμφωνα με τους παριστάμενους, λεκτική αντιπαράθεση με ανθρώπους του Εργοτέλη στο 30' και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο και στο 51' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Σερβιλάκης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, στην πλάτη του γκολκίπερ Αναγνωστόπουλου και ακολούθως έφυγε κόρνερ... Η πίεση αυξήθηκε, αλλά στο 84' ο Μπουτσάκης είχε νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με κεφαλιά. Στη φάση αυτή, πάντως, ο Ιωνικός διαμαρτυρήθηκε για μη τήρηση του fair play.

Στο 90'+6', μάλιστα, ο Αναγνωστόπουλος κράτησε όρθιο τον Ιωνικό με σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Μαζουλουξη!

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 6' Κάστρο
Δοκάρι: 51' Σερβιλάκης, 84' Μπουτσάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (80' Μπότε), Νεράλ (70' Κατσούρρι), Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μαζουλουξής, Αμπντουλαχί (70' Μπουτσάκης), Πατρινός (63' Κόνραντ), Κωστανάσιος (80' Ποζατζίδης), Μανουσάκης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Κύργιας, Φουρλάνος, Ομάρ, Κόρμπος, Γκοτσούλιας, Ρόλε (80' Τιεντσέ), Μπρίτο (59' Ματσούκας, 90'+2' Σινγκ), Μάναλης (90'+2' Τσιριγώτης), Κάστρο.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

Last modified onΚυριακή, 17 Ιανουάριος 2021 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep