«Διπλό» στην Άρτα ο Λεβαδειακός

Ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τον Λεβαδειακό, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Λεβαδειακό, ο οποίος έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Συμελίδης, μετά από κόρνερ, σούταρε από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σοϊλεμέζογλου και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

Στο 7ο λεπτό ο Μυτίδης ελίχθηκε άψογα από τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το πρώτο γκολ της φετινής Super League 2, κάνοντας το 0-1 για τον Λεβαδειακό.

Ενα λεπτό αργότερα (8') οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι, με τον Μυτίδη να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια και σέντρα του Πολέτο.

Οι Βοιωτοί άγγιξαν το 0-2 άλλες δύο φορές πριν την ανάπαυλα. Στο 23' ο Συμελίδης έστειλε τη μπάλα άουτ από το ύψος του πέναλτι και στο 32' ο Σοϊλεμέζογλου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ επικίνδυνο σουτ του Νίλι.

Το ημίχρονο έληξε 0-1 με τους Κονέ και Μεχία να κυριαρχούν στο χώρο του κέντρου και τους Μυτίδη - Συμελίδη να ταλαιπωρούν τους αντιπάλους τους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός χρειάστηκε 7 λεπτά για να σκοράρει, στο δεύτερο δέκα... Στο 55' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βήχου, ο Μύγας με κεφαλιά έκανε το 0-2 "κλειδώνοντας" ουσιαστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι  έφτασαν κοντά στο 0-3 στο 59', με τον Συμελίδη να πλασάρει άουτ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Σοϊλεμέζογλου.

Ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά οι προσπάθειες του δραστήριου Δερμιτζάκη, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι δεν βρήκαν στόχο και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, Τσέτσιλα, βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν για την πρώτη τους νίκη στο φετινό, πολύπαθο, πρωτάθλημα...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 7' Μυτίδης, 55' Μύγας
ΔΟΚΑΡΙ: 3' Συμελίδης

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (83' Φετεινίδης), Γαλεάδης (59' Λουίς Φελίπε), Νταλακούρας, Δούμτσιος, Δεινόπαπας (83' Μαραθωνίτης), Κορέλας (46' Δερμιτζάκης), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Λιάγκας, Βήχος, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ, Πολέτο (84' Θεοχάρης), Συμελίδης (84' Μαρίνος), Νίλι (60' Νίκας), Μυτίδης (73' Τζιώρας).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μωυσιάδης (Γρεβενών), Φαλτάκας (Γρεβενών)

Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2021 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep