Πιέζεται κι άλλο το πρόγραμμα

Οι αναβολές αγώνων της Δόξας Δράμας δέσμευσαν δύο από τις έξι κενές Τετάρτες.

Πρόβλεψη για ματαίωση των πλέι οφ και πλέι άουτ έχει κάνει η διοργανώτρια αρχή, εάν μετά το πέρας της 17ης στροφής δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες λόγω αναβολών αναμετρήσεων. Ωστόσο, πριν ακόμα ξεκινήσει η Super League 2 δύο αγώνες οδηγήθηκαν σε αναβολή.

Εάν, λοιπόν, επιτραπεί στη Δόξα Δράμας η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, τότε το παιχνίδι με τα Χανιά θα πρέπει να διεξαχθεί την Τετάρτη (03/02) και αυτό με τον Εργοτέλη για τη 2η αγωνιστική την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Αυτές, άλλωστε, είναι οι δύο πρώτες κενές Τετάρτες στο καλαντάρι.

Κανείς, φυσικά, δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο άλλων αναβολών αναμετρήσεων στο πρόγραμμα των Χανίων, Εργοτέλη και Δόξας, γιατί το πρόγραμμα θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο. Κενές Τετάρτες είναι ακόμα αυτές στις 10,24,31 Μαρτίου και 14 Απριλίου...

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν οι Μαυραετοί ξεπεράσουν τα μεγάλα προβλήματα και τους επιτραπεί να ριχτούν στη μάχη, τότε θα παίζουν Τετάρτη - Κυριακή ασταμάτητα. Δηλαδή, από τις 24 Ιανουαρίου έως και τις 7 Μαρτίου (43 ημέρες) θα πρέπει να έχουν δώσει 13 ματς! Όσο για τα Χανιά; Θα δώσουν 10 αγώνες από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 21 Φεβρουαρίου.

Last modified onΠαρασκευή, 15 Ιανουάριος 2021 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep