Logo
Print this page

Κρίνεται το Χανιά - Δόξα Δράμας

Η διοργανώτρια αρχή αναμένει έγγραφο για να αποφασίσει την τύχη του αγώνα στα Περιβόλια.

Αβέβαιη παραμένει η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για το Σάββατο (16/01) αγώνα στα Περιβόλια μεταξύ των Χανίων και της Δόξας Δράμας. Η διοργανώτρια αρχή όρισε το παιχνίδι της πρεμιέρας, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένει να διαπιστώσει αν έχουν αποτέλεσμα οι κινήσεις των Μαυραετών για εξασφάλιση προσωρινής άδειας, ώστε να αποφασίσει για την τύχη του ματς.

Στο 77 παρ.3 του Ν.2725/1999, εξάλλου, αναφέρεται ότι αν παραβιαστεί η απόφαση της ΕΕΑ, τότε επιβάλλονται πρόστιμα 100.000 έως 1 εκατ. ευρώ σε διοργανώτρια και ΠΑΕ. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της Επιτροπής, εάν το παιχνίδι οριστεί, τότε θα εισηγηθούν στον Αυγενάκη την επιβολή κυρώσεων. Το σχετικό άρθρο:

«Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί μη χορήγησης του παραπάνω πιστοποιητικού είναι υποχρεωτικές για τις αθλητικές ομοσπονδίες και τις διοργανώτριες αρχές ως προς τη συμμετοχή οποιασδήποτε Α.Α.Ε. σε αθλητική διοργάνωση. Σε περίπτωση παραβίασης της αποφάσεως της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί μη χορήγησης του ανωτέρου πιστοποιητικού, με απόφαση του αρμόδιου για τον Αθλητισμό Υπουργού επιβάλλεται σε βάρος της υπαίτιας αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής και της Α.Α.Ε., πρόστιμο ποσού από εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ μέχρι ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ.

Για την άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης κατά της σχετικής πράξης απαιτείται επί ποινή απαραδέκτου, η προηγούμενη καταβολή του εικοσιπέντε τοι εκατό (25%) του προστίμου που έχει επιβληθεί».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιανουάριος 2021 15:05
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr