Με SL2 η κλήρωση Κυπέλλου

Με τη συμμετοχή ομάδων της Super League 2 η κλήρωση Κυπέλλου την Τρίτη (05/01).

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων εισηγήθηκε τη συμμετοχή των ομάδων της Super League 2 στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (05/01, 13.30). Όπως αναφέρει σε έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ και τη SL2:

«Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Super league 2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα. Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση. Ευχαριστώντας τα μέλη της Επιτροπής για την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Επιτροπής έληξε τη συνεδρίαση».

Στην 5η φάση θα συμμετάσχουν οι 12 ομάδες της SL2 και οι 8 της SL1 που κατέλαβαν τις θέσεις 7-12 του πρωταθλήματος 2019-20 συν τους ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης. Θα υπάρξουν δύο γκρουπ δυναμικότητας. Στη μία κληρωτίδα θα τοποθετηθούν οι 12 της SL2 και στην άλλη οι 8 της SL1. Οι αγώνες θα είναι μονοί και γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες της SL2.

Μετά τη δημιουργία των 8 ζευγαριών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων εναπομείναντων ομάδων της SL2 και θα προκύψουν δύο επιπλέον ζευγάρια. Οι αγώνες έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.

Last modified onΤρίτη, 05 Ιανουάριος 2021 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep