Νέα μετάθεση στη σέντρα

Στις 16-17 Ιανουαρίου η πρεμιέρα της Super League 2. Όλα ανοικτά για το Κύπελλο Ελλάδος.

Την απάντηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων περιμένε η Super League 2 τη Δευτέρα (04/01), όμως αυτή δεν ήρθε. Μοιραία, λοιπόν, το πρωτάθλημα στην καλύτερη περίπτωση θα εκκινήσει το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου, ενώ αβέβαιο είναι ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τη συμμετοχή των ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιτροπή βλέπει θετικά το αίτημα της διοργανώτριας, αλλά απόφαση δεν εξέδωσε, γιατί περιμένει να διαπιστώσει την πορεία των κρουσμάτων την τρέχουσα εβδομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Σε κάθε περίπτωση η SL2 δεν θα ξεκινήσει το διήμερο 9-10 Ιανουαρίου. Όσο για τον θεσμό του Κυπέλλου;

Η ΕΠΟ έχει ανακοινώσει ότι η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη (05/01, 13.30), αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάθεσης για δύο ημέρες, δηλαδή για την Πέμπτη (07/01). Σημειωτέον ότι στις 12.00 συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή και δεν είναι απίθανο να πέσει στο τραπέζι η πιθανότητα αναβολής της κλήρωσης για να δοθεί χρόνος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Εάν η δεύτερη τη τάξει κατηγορία πάρει το προσωρινό «οκ» για να μπει στην κληρωτίδα, τότε θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου. Σε διαφορετική περίπτωση το πρωτάθλημα θα εκκινήσει το Σαββατοκύριακο (16-17/01) και χωρίς την πίεση των ημερομηνιών που είναι δεσμευμένες από τον θεσμό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το κλίμα στη Super League 2 έχει διαφοροποιηθεί και ομάδες όπως ο Λεβαδειακός που ήταν αντίθετες στη συμμετοχή στο θεσμό έχουν αλλάξει στάση. Από την άλλη πλευρά οι ΠΑΕ της Super League 1 θα μοιραστούν 150 χιλιάδες επιπλέον εάν συμμετάσχουν μόνο αυτές στο Κύπελλο.

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιανουάριος 2021 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep