Logo
Print this page

Πεντάστερος Διαγόρας

Ο Διαγόρας νίκησε 5-1 τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Διαγόρας το κυριακάτικο (01/11) φιλικό με τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Οι Κυανέρυθροι επικράτησαν 5-1 και έδειξαν σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη έχασαν και πέναλτι με τον Μπαστακό στο 30' (απέκρουσε ο Ανδρούτσος).

Στο 24' ο Μανωλάκης άνοιξε το σκορ και 10 λεπτά αργότερα ο Αυγενικού έκανε το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Σμυρλής στο 61', ενώ ο ίδιος στο 80' ανέβασε τον δείκτη στο 4-0. Ο Ιάλυσος μείωσε με πέναλτι του Καρπαθάκη στο 87' και το 5-1 διαμόρφωσε ο Δημήτρουλας στην εκπνοή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Αλάεφ, Μασούρας, Μανωλάκης, Μπαστακός, Αυγενικού, Ντοριβάλ. Έπαιξαν και οι: Μαντζάρης, Λινάρδος, Αθανασίου, Σελινιωτάκης, Τσιαντούλας, Σμυρλής, Θεοδωράκης, Τσετ, Νάτσης, Δημήτρουλας.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης, Καντούτσης, Σκεντεράι, Μπουσάι, Παπαδόπουλος, Σταθόπουλος, Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Γκέζος. Έπαιξαν και οι: Παπουτσογιαννόπουλος, Λουσέρο, Πατσίλης, Τερζίου, Καραμανώλης, Γιαννιώτης, Αζεμάι.

Πηγή: 12sports.gr

Last modified onΚυριακή, 01 Νοέμβριος 2020 18:46
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr