Ισόπαλοι στη Νικοτσάρα

Η Δόξα Δράμας έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας στο προπονητήριο της Νικοτσάρας. Μάγγος: «Κέρδος ο 15χρονος Θάνος Ζαχόπουλος».

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν τη Δευτέρα (26/10) στο προπονητήριο της Δόξας Δράμας οι Μαυραετοί και ο Απόλλων Λάρισας. Ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας των γηπεδούχων απέναντι σε ομάδα της Super League 2. Αυτή τη φορά βρήκαν δίχτυα, αλλά δεν κατάφεραν να επικρατήσουν (1-1).

Η Δόξα Δράμας προηγήθηκε στο 44' με σουτ του Σαμπανίδη, αλλά στο 75' ο Τζοβάρας σημείωσε το 3ο του τέρμα κατά τη διάρκεια των φιλικών αναμετρήσεων. Σημειώνεται ότι ο τεχνικός των Θεσσαλών, Γιάννης Μάγγος χρησιμοποίησε για ένα ημίχρονο τους νεοαποκτηθέντες Γλύκο, Αθανασιάδη και όπως δήλωσε στο FL News: «Κέρδος μας από το φιλικό είναι η παρουσία του 15χρονου Θάνου Ζαχόπουλου που είχε πάρα πολύ καλή παρουσία».

aaglikos

 

Σε ό,τι αφορά στα νέα αποκτήματα, ανεφερε: «Τους λείπει ρυθμός, γιατί ήταν το πρώτο τους φιλικό, όμως η κλάση τους φαίνεται».

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Σαμπανίδης, Μαυριάς, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Χάμοντ, Νιμπά, Μενσά, Γκόμεζ. Έπαιξαν και οι Λουν, Κόντος, Πετρίδης, Πινδώνης, Ιμπάνιες, Αγιώτης, Βουγιάκλιγια, Φυτόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος (46' Πρίφτη), Οκάν, Καρρίκι, Τζοβάρας, Σκούπρα, Μπάλλας, Χατζής, Λίταινας, Τασιούλης, Μπαστιάνος, Αθανασιάδης (46' Γκουντρουμπής, 70' Ζαχόπουλος). Στο 75' πέρασαν στο ματς και οι: Νύκταρης, Μπούσης, Μπάμπης, Καμπέρης, Γεωργακόπουλος, Νούσιος.

Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2020 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep