Νέα μετάθεση στη Super League 2

Οριστικά η σέντρα στη Super League 2 το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου! Επιβεβαιώθηκε της Νίκης Βόλου στον νότιο όμιλο.

Οκτώ μήνες μετά το τελευταίο τους επίσημο παιχνίδι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη Super League 2 οι 12 ομάδες. Το ΔΣ πήρε απόφαση να μεταθέσει για μία ακόμα εβδομάδα την έναρξη του πρωταθλήματος και από 1η Νοεμβρίου να την ορίσει - ξανά - για το διήμερο 7,8 Νοεμβρίου.

Μεταφέρθηκε στους εκπροσώπους των ΠΑΕ ότι η προσφορά παρεμένει ως έχει, αλλά άμεσα αναμένονται εξελίξεις. Ανεξαρτήτως, πάντως, του τελικού ποσού που θα δοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση, άλλη μετάθεση δεν θα δοθεί όπως ειπώθηκε. Υπενθυμίζεται ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στις 16 Μαΐου.

Σε ό,τι αφορά, στον καταρτισμό των ομίλων, στην κλήρωση που έγινε, επιβεβαιώθηκε αυτό που γράφεται εδώ και αρκετές ημέρες, δηλαδή ότι η Νίκη Βόλου θα πήγαινε στον Νότιο όμιλο.

Όπως ανακοινώθηκε:

«Αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 στις 7 Νοεμβρίου 2020.

Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Football League, το οποίο θα διεξαχθεί σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Προκειμένου να χωριστούν ισάριθμα οι ομάδες, πραγματοποιήθηκε κλήρωση ανάμεσα στις δυο ομάδες του Βόλου και έτσι προέκυψαν:

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΕΠ Κοζάνης
Αλμωπός Αριδαίας
Απόλλων Ποντου
ΝΠΣ Βέροια
Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας
Καβάλα
Ολυμπιακός Βόλου
Πανσερραϊκός
Πιερικός
Τρίγλια

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αιγάλεω
Αστέρας Βλαχιώτη
Ενωση Πανασπροπυργιακού
Επισκοπή
Ιάλυσος
Καλαμάτα
Καλλιθέα
Νίκη Βόλου
Ρόδος
Σαντορίνη

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Πρώτη φάση η κανονική περίοδος με 18 αγωνιστικές και δεύτερη φάση τα πλέι οφ και πλέι άουτ.

Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1-4 σε κάθε όμιλο με αγώνες εντός και εκτός έδρας των έξι αγωνιστικών –διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο (σύνολο τέσσερις) προβιβάζονται στην Super League 2.

Αντίστοιχα οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5-10 θα αγωνιστούν σε πλέι άουτ με εντός και εκτός έδρας αγώνες σε δέκα αγωνιστικές –επίσης διατηρώντας τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις 9η και 10η θέση κάθε ομίλου (σύνολο τέσσερις) θα υποβιβαστούν στην Γ Εθνική κατηγορία.

Θα ακολουθήσει στις 15:00 η κλήρωση του πρωταθλήματος Football League 2020-21, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω live streaming από την ιστοσελίδα μας».

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2020 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep