Περίπατος στο AEL FC Arena

Το πρώτο φιλικό του Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC Arena συνοδεύτηκε από επικράτηση (2-0) σε βάρος του Απόλλωνα Λάρισας.

Με νίκη (2-0) σε βάρος του Καραϊσκάκη Άρτας συνδυάστηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Απόλλωνα Λάρισας στο AEL FC Arena. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μάγγου έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση απέναντι στους Πράσινους, οι οποίοι έδειξαν πολλές αδυναμίες.

Η ομάδα της Άρτας έχασε στο 4' ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Δούμτσιος αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε από τον Χατζή. Ακολούθως οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στο 30' από κόρνερ του Καμπέρη ο Τζοβάρας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά μετά σε φάση - καρμπόν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο Απόλλων Λάρισας έχασε ευκαιρίες με τους Τζοβάρα (12'), Μπαστιάνο (17', 23'), Σκούπρα (27') και Γκουντρουμπή (31'), με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζουν πάρα πολλά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τους Νούσιο (76'), Μαρτίν (88').

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Πρίφτης, Καμπέρης (46' Τασιούλης, 68' Μαρτίν), Καρρίκι (78' Λουκάς), Γκόλιας (55' Οκάν), Χατζής, Μπάλλας (61' Μπάμπης), Νύκταρης (46' Λίταινας), Γκουντρουμπής (64' Σούλτσε), Τζοβάρας (66' Μπούσης), Μπαστιάνος (68' Νούσιος).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Μπουργάνης, Φετεινίδης, Ρουμπάνγκουκα, Γιαννιώτης, Τάμπας, Λόβριτς, Ναζίμ, Νταλακούρας, Γυφτοκώστας, Τσούτσης, Δούμτσιος. Έπαιξαν και οι: Παππάς, Κόκας, Δερμιτζάκης, Μαραθωνίτης, Γαλεάδης, Δεινόπαπας, Σοϊλεμέζογλου.

Last modified onΔευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep