Logo
Print this page

Με ανατροπή η Καλαμάτα

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε κόντρα στην Καλαμάτα, αλλά η Μαύρη Θύελλα πήρε τη φιλική νίκη με 2-1.

Στο Δημοτικό Στάδιο Γαστούνης η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής με ανατροπή. Η ομάδα της Πάτρας άνοιξε το σκορ στο 10', όταν από σέντρα του Τσερούτι ο Κουσκουνάς βρήκε δίχτυα από το δεύτερο δοκάρι.

Οι Μεσσήνιοι ισοφάρισαν στο 33' με δυνατό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή ο Μπουσμπίμπα. Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα για δεύτερη φορά, αλλά στο 45' η εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά κατέληξε στο δοκάρι (είχε κερδίσει την εσχάτη των ποινών ο Μπάτροβιτς).

Η Καλαμάτα ήταν τελικά αυτή που πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ήταν στο 63', όταν ο Σουμπίνιο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, ο Μένκα ξεγελάστηκε και έγινε το 1-2. Στο 76' απείλησε για την Παναχαϊκή ο Τσερούτι, αλλά το φάουλ πέρασε άουτ, ίδια τύχη είχε το σουτ του Παπαδόπουλου από το ύψος του πέναλτι στο 84', αλλά και αυτό του Μουστακόπουλου στο 90'+1'.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μένκα, Πάνος, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Σταμόπουλος (68' Μασούρας), Μπρους (59' Ανάκογλου), Μουστακόπουλος, Μπάτροβιτς (66' Γιούσης), Ζοάο (66' Παπαδόπουλος), Τσερούτι, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης (46' Αραμπατζής), Γκιοατά, Μαβινγκά (46' Σαλίν), Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Κωνσταντινόπουλος (46' Τσελεπίδης), Σουμπίνιο, Μουσμπίμπα, Φελίπε (70' Γουέσλι), Παπαγεωργίου, Τριανταφυλλάκης (46' Νατσιόπουλος).

Media

Last modified onΣάββατο, 17 Οκτώβριος 2020 18:14
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr