Αποτελεσματικός Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός νίκησε 4-2 τον Απόλλωνα Λάρισας. Δύο γκολ ο Γαϊτανίδης.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε την παραδοσιακή αναβολη έναρξης, Λεβαδειακός και Απόλλων Λάρισας θα κοντραριστούν σε επίσημο ματς το... 2021, οπότε την Παρασκευή (16/10) έδωσαν φιλικό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Οι Βοιωτοί με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Γαϊτανίδη που σημείωσε δύο γκολ επικράτησαν 4-2 και οι Θεσσαλοί για πρώτη φορά σε τεστ προετοιμασίας είδαν τη μπάλα να καταλήγει τέσσερις φορές στο βάθος της εστίας τους.

Από εκτέλεση κόρνερ του Κονέ ο Γαϊτανίδης στο 10' άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και το 1-1 ήρθε στο 20' με κεφαλιά του Μπαστιάνου από σέντρα του Λίταινα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο επιθετικός του Λεβαδειακού σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από πάσα του Συμελίδη και στο 55΄ο Λίταινας έδωσε τη δεύτερη ασίστ του για να χριστεί σκόρερ ο Γκουντρουμπής. Ο Νίλι στο 66' με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-2 και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πολέτο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκέκας (71’ Στογιάνοβιτς), Λιάγκας, Τσάπρας (80’ Μανιώτης), Παναγιώτου (67’ Μύγας), Κάκκο (67’ Πολέτο), Βήχος (80’ Κυριαζής), Κονέ (80’ Τσιώλης), Μεχία (80’ Μαρκολίνο), Συμελίδης (67’ Μαρίνος), Νίλι (67’ Νίκας), Γαϊτανίδης (67’ Ενομό).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣΑστράς, Σκούπρα, Καρρίκι, Γκόλιας (71’ Μπούσης), Μόρας (36’ λ.τρ. Οκάν), Χατζής, Λίταινας, Μπάλλας, Σούλτσε (46’ Γκουντρουμπής), Μπαστιάνος (75’ Μαρτίν), Τζοβάρας (57’ Καμπέρης). Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλογιάννης, Μπάμπης, Καλούσης, Νούσιος και Νύκταρης.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Οκτώβριος 2020 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep