Με ανατροπή ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 τον ΟΦΙ εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι.

Καλό αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο Εργοτέλης το απόγευμα του Σαββάτου (26/09) και επικράτησε 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας. Απέναντι σε μία ομάδα που προβιβάστηκε πρόσφατα στη Super League 2 οι Κιτρινόμαυροι είχαν καλή κυκλοφορία και ένα δοκάρι. Σε φάση μονταρίσματος βρίσκεται ακόμα ο ΟΦΙ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19' όταν ο Φουάσης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα σε σώματα και ακολούθως στα δίχτυα του Κατσιμήτρου. Η ισοφάριση ήρθε στο 52' με ωραία ενέργεια του Τσέλιου και στο 65' ο Κωστανάσιος από ασίστ του Κατσούρρι διαμόρφωσε το 2-1. Δοκάρι είχε ο Κωστανάσιος στο 70' από κόρνερ του Σερβιλάκη.

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαίακης) Παπαδόπουλος (61' Μπέγκο), Πριόνας, Φουάσης (56' Αρναούτογλου), Ζήσης, Περδίκης, Σμύλτος, Χρυσοφάκης, Λεμονής, Κούστα (61' Καλλιμάνης) Μπαράτα, Τσακμάκης (53' Αργκιλέσι)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης):Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (75' Σαρρης, 80' Κόλα λ.τρ) Neral (46' Κατσούρι) Σερβιλάκης, Πέϊος (46' Appi) Μπουτσάκης (85' Θεοδωράκης)Τσέλιος, Κωστανάσιος Μπουρσελης (73' Κουτάντος) Μανουσάκης (29' Πατρινός λ.τρ)

Last modified onΣάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2020 19:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep