Σεφτέ ο Κουσκουνάς

Φιλική νίκη (2-0) της Παναχαϊκής απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

Για δεύτερο διαδοχικό φιλικό η Παναχαϊκή κράτησε το μηδέν παθητικό και επικράτησε. Το Σάββατο (19/09) το απόγευμα νίκησε 2-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας χάρη σε δύο γρήγορα γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Πρώτο γκολ για τον Κουσκουνά φέτος, δοκάρι για τους φιλοξενούμενος ο Κορέλας.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος απείλησαν με τους Γαλεάδη, Τσούτση, ενώ οι Αχαιοί είχαν τη μοναδική καλή στιγμή τους από στατική φάση και εκτέλεση φάουλ του Τσερούτι. Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία. Στο 47' ο Κουσκουνάς σημείωσε το πρώτο φετινό του τέρμα και δύο λεπτά αργότερα ο Σταμόπουλος με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 62' ο Κορέλας είχε σουτ στο δοκάρι για τον Καραϊσκάκη. Έπειτα από 20 λεπτά η ομάδα της Άρτας έχασε μία ακόμα ευκαιρία με τον Δερμιτζάκη. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική ήττα σε φιλικά για τους Πράσινους, οι οποίοι έχουν επικρατήσει μόνο των ΑΟ Κλειδίου και Θύελλας Μοναστηρακίου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης (46' Σούλης), Πάνος, Σταμόπουλος, Λαρέα (60' Πατάπης), Μαρκοπουλιώτης,, Μουστακόπουλος. Ανάκογλου (86' Παπαχρονόπουλος), Μασούρας (46' Μπάτροβιτς), Τσερούτι (71' Σκεπετάρης), Κουσκουνάς (60' Παπαδόπουλος), Αραβίδης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Σοϊλεμεζόγλου, Παπανίκου, Τάμπας (88' Φετεινίδης), Γιαννιώτης, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας (33' Κορέλας, 88' Ν' Γκομπά), Ναζίμ (55' Ρουμπάγκουκα), Νταλακούρας, Τσούτσης (60' Δερμιτζάκης), Γαλεάδης, Μαραθωνίτης (65' Δεινόπαπας).

Πάγκος: Μπουργάνης, Παππάς, Γυφτοκώστας, Καζέλης.

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep