Σεμινάριο πιστοποίησης στην πλατφόρμα δεδομένων INSTAT

Σεμινάριο για Αναλυτές

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης διοργανώνει σεμινάριο πιστοποίησης στην πλατφόρμα δεδομένων Instat. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 25 ωρών και περιλαμβάνει την εκπαίδευση στη χρήση της κορυφαίας πλατφόρμας δεδομένων που εμπιστεύεται το 80% των ομάδων παγκοσμίως. Από την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία και την κάτοχο του Champions League Liverpool, μεχρι τις ομάδες της National 2 στη Γαλλία, της League 2 στην Αγγλία κτλ. Η πλατφόρμα τoυ Instat περιέχει δεδομένα για 1,2 εκατομμύρια ποδοσφαιριστές, 3500 διοργανώσεις από 205 χώρες, και είναι το βασικό εργαλείο ανάλυσης για όλες τις ομάδες.
Παράλληλα το Instat είναι η μοναδική πλατφόρμα που περιέχει βάση δεδομένων για το baksetball, futsal, volleyball, american football, rugby.
Όλες οι καινοτομίες της Instat θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο που θα διοργανωθεί στις 7 & 8 Μαρτίου και στις 14 & 15 Μαρτίου σε ωράριο 10:00-15:00. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη πιστοποίηση χρήσης της πλατφόρμας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ. Για φοιτητές και κατόχους προπονητικών διπλωμάτων το κόστος ανέρχεται στα 200 ευρώ.
Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στο 211-4059540 η' μεσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep