Ξέσπασμα και τριάρα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου, χάρη σε ένα εξάλεπτο ξέσπασμα.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, έχοντας κι ένα δοκάρι, αλλά στο 71’ αποβλήθηκε ο Πουρτουλίδης και το ματς άλλαξε εικόνα. Οι Ηπειρώτες με τρία γκολ σε έξι λεπτά, των Παμλίδη, Κρίζμαν, Λεό, «καθάρισαν» τη νίκη.

Με στόχο να αιφνιδιάζει τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» ο Απόλλων Πόντου και το κατάφερε. Οι Πόντιοι πίεζαν ψηλά και ήταν πιο επιθετικοί, χάνοντας ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο 8’ ο Ολαϊτάν κόπηκε πριν πλασάρει από καλή θέση, ενώ ο Μπρίτο είχε ένα καλό σουτ στο 21’ και στο 42’ σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πιο ορεξάτα και επιχείρησε να πετύχει κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Στο 71’ ο Πουρτουλίδης δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Απόλλωνα με δέκα παίκτες, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα. Παίζοντας με πλεονέκτημα, ο ΠΑΣ μέσα σε έξι λεπτά «καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 78’ ο Παμλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0 και στο 80’ ο Κρίζμαν έγραψε το 2-0. Στο 84’ ο Λεό σημείωσε το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 3-0
78’ Παμλίδης, 80’ Κρίζμαν, 84’ Λεό

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (67’ Κάστρο), Αποστολόπουλος, Λιάσος (56’ Πίτου Γκαρσία), Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς (46’ Κρίζμαν), Παμλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (52’ Καλαϊτζίδης), Λουφάκης (74’ Δόρης), Θεολόγου (34’ Κοντοές), Αμαραντίδης, Σαμαράς.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης (Δράμας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep