Στη Λιβαδειά είναι αλλιώς

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας και πέτυχε τη 2η νίκη του στη Super League 2.

Για την 5η αγωνιστική της Super League 2, ο Λεβαδειακός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασε τους επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί εντός έδρας επικράτηση των Βοιωτών, μετά από εκείνη με την Κέρκυρα.

Οι Λαρισαίοι θα μπορούσαν να προηγηθούν, αλλά στο 23' ο Σιφναίος βρήκε το δοκάρι του Μπάγιτς. Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 43' με τον Ιωάννη, που επωφελήθηκε από την απόκρουση του Γκέκα σε κεφαλιά του Ανγκουά, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η είσοδος του Κόναν αποδείχθηκε ευεργητική για τον Λεβαδειακό, καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα του επιθετικά. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με μακρινό σουτ του Κοζορώνη στο 92'.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 43' Ιωαννίδης, 92' Κοζορώνης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Ανγκουά, Φυτανίδης, Κονέ (86' Παντελιάδης), Καραχάλιος, Κοζορώνης, Σανάμπρια (60' Κόναν), Συμελίδης, Καστιγιόν (71' Μακρής), Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος, Σάντος Κόστα, Μπαστακός, Λίταινας (88' Νύκταρης), Ναζίμ (65' Μπιμάι), Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι, Νούσιος (53' Καμπέρης).

Διαιτητής: Πάνος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής) – Καλλής (Ανατολικής Αττικής)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep