Νίκη… θρίλερ για Εργοτέλη

Στο φινάλε ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας, παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας, σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε. δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με τον Κουατένγκ στο 64’, αλλά οι Φαίακες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 89’, με τέρμα του Βουκελάτου. Όμως ο Ροβίθης με κεφαλιά το 90+6’ έδωσε στον Εργοτέλη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο Παγκρήτιο, αλλά λιγοστές φάσεις για τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να γίνει απειλητικός, με την Κέρκυρα να έχει κλείσει τους διαδρόμους. Οι προσπάθειες των Κουατένγκ, Μανουσάκη και Έφορντ δεν είχαν τύχη, ενώ οι Φαίακες επιχείρησαν να βγουν σε αντεπιθέσεις, αλλά χωρίς να ανησυχήσουν την εστία του Κατσιμήτρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κέρκυρα είχε μια καλή στιγμή στο 53’, αλλά η κεφαλιά του Τσιμπούκα δεν βρήκε στόχο. Στο 64’ όμως ο Κουατένγκ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Παγκράτη και με πλασέ πέτυχε το 1-0 για τον Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, με την Κέρκυρα να μην μπορεί να γίνει απειλητική. Στο 89’ όμως ο Βουκελάτος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1 για τους Φαίακες. Στο 90+6’ όμως ο Ροβίθης με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της λύτρωσης για τον Εργοτέλη, υπογράφοντας το τελικό 2-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1
64’ Κουατένγκ, 90+6’ Ροβίθης – 89’ Βουκελάτος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (76’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Μανουσάκης (58’ Ροβίθης), Έφορντ (61’ Μπαράτα).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77’ Γεωργακόπουλος Κ.Β.), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γεωργακόπουλος Κ. Λ. (86’ Λεπενιώτης), Παυλής (70’ Αμαραντίδης), Μίσκου.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας) Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Κομισοπούλου (Χανίων)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep