Πρώτη απώλεια για Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Δόξα Δράμας στη Ριζούπολη.

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Απόλλων Σμύρνης, στην 4η αγωνιστική της Super League 2. Η ομάδα της Ριζούπολης προερχόταν από τρεις νίκες, αλλά με τους Μαυραετούς έμεινε στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14' ύστερα από τετ α τετ του Κρητικού με τον Χουάντερσον, ενώ είχε προηγηθεί σέντρα του Χάμοντ. Η απάντηση εκ μέρους της Ελαφράς Ταξιαρχίας ήρθε στο 26' έπειτα από φάση διαρκείας. Σουτ του Μαρκόβσκι που έδιωξε ο Μένκα, νέο σουτ του Μπεντινέλι που κόντραρε και γκολ από νέο σουτ, αυτή τη φορά από τον αμαρκάριστο Πατράλη στο 26'.

Οι γηπεδούχοι κλήθηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο από το 68', καθώς αποβλήθηκε ο Λαρέας με δεύτερη κίτρινη (είχε δει την πρώτη στο (63'). Προβλήματα είχε ο διαιτητής Ντάουλας, με τον Απόλλωνα να διαμαρτύρεται.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βάρκας, Χουχούμης (61’ λ.τρ. Βιτλής), Ζησόπουλος, Λαρέα, Πατράλης, Μπλάζιτς, Παυλίδης, Μπαστιάνος (53’ Γιαννιτσάνης), Μπεντινέλι (71’ Κύργιας), Μαρκόφσκι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Χάμοντ, Παπαργυρίου, Καψάλης, Κουκόλης (46’ Μαρκοπουλιώτης) Κρητικός, Πινδώνης (75’ Περέγιο), Πλέγας, Σιώπης, Ρόβας (85’ Οικονόμου), Ιωαννίδης.

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2019 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep