«Διπλό» Πλατανιά στην Καλαμαριά

Ο Πλατανιάς επικράτησε 0-2 του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Καθόλου δύσκολο δεν αποδείχθηκε για τον Πλατανιά το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου, για την 4η αγωνιστική της Super League 2. Οι Κρητικοί έφυγαν με το «διπλό» από την Καλαμαριά με 0-2, χάρη σε γκολ που μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Το 0-1 έγινε στο 15' ύστερα από μεγάλο λάθος του Σαμαρά, ο οποίος αδράνησε, καθυστέρησε να διώξει, μέχρι που έχασε τη μπάλα και ο Νίλι από κοντά σκόραρε. Το 0-2 έγινε στο 26' ύστερα από σέντρα του Μπιανκόνι και κεφαλιά του Λουκίνα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή σημαντική ευκαιρία στο 38', με σουτ των Αμαραντίδη και Ολαϊτάν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες παραλίγο να κάνουν το 0-3, αλλά το σουτ του Μπιανκόνι στο 72' ήταν άστοχο. Τελευταία καλή ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Ρουσσάκη στο 75'.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (77' Καλαϊτζίδης), Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σάαντο, Λεωνιδόπουλος (71' Καραγκούνης), Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης (90+1' Πουρζιτίδης), Λουκίνας (84' Λεϊρία), Μπιανκόνι.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep