Logo
Print this page

Χορταστικό ματς στα Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα και Εργοτέλης αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Νικητής δεν προέκυψε από το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εργοτέλη, καθώς έληξε ισόπαλο 2-2. Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό και πολλές φάσεις, αλλά και τέσσερα γκολ. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τους Κρητικούς, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά από τη κορυφή.

Καλό ρυθμό είχε από το ξεκίνημα το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τη δυνατή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή της μπάλας και έχανε ευκαιρίες, όμως ο Εργοτέλης έβγαινε επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, στο 18’, ο Έφορντ με πλασέ νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους, αλλά οι ευκαιρίες τους δεν είχαν αίσια κατάληξη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να πιέζει και τον Εργοτέλη να απειλεί με αντεπιθέσεις. Στο 54’ ο Παμλίδης κέρδισε αυστηρό πέναλτι σε τράβηγμα του Προβυδάκη και ο ίδιος ευστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 58’ ο Ροβίθης, μετά από ασίστ του Μπούση έγραψε το 1-2. Η απάντηση από τον ΠΑΣ, μετά από κάποιες χαμένες ευκαιρίες, ήρθε στο 73’, με τον Παμλίδη με λόμπα έξω από την περιοχή να πετυχαίνει με πανέμορφο τρόπο το 2-2. Στο τελευταίο 20λεπτο, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης, χάνοντας κάποιες καλές ευκαιρίες, με τον Κατσιμήτρο να κάνει καίριες επεμβάσεις και να κρατά το 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-2
ΓΚΟΛ: 55’ πέν., 73’ Παμλίδης – 18’ Έφορντ, 58’ Ροβίθης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λέο), Σιόντης (67’ Λιάσος), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (43’ Ροβίθης), Κουατένγκ.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου) Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 19:34
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr