«Λευκή» ισοπαλία στη Δράμα

Δόξα και Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στη Δράμα.

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στη Δράμα ανάμεσα σε Δόξα και Απόλλωνα Λάρισας, για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Ο Απόλλων Λάρισας επιχείρησε να αιφνιδιάσει τη Δόξα Δράμας στο 3', όταν η σέντρα του Τασιούλη από δεξιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Μένκα απέκρουσε το σουτ του Λίταινα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν σε τελικές με Κουκόλη και Κρητικό. Στο 39' οι Μαυραετοί ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Κωστούλα στον Κόντο, αλλά ο διαιτητής Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παράξουν σημαντικές ευκαιρίες. H Δόξα είχε ελαφρώς την υπεροχή, αλλά η εστία του Γκέκα έμεινε απαραβίαστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή στο 77΄, όταν αποχώρησε τραυματίας ο Αποστολίδης (θα εκτιμηθεί άμεσα η κατάστασή του, αλλά δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία), δέκα λεπτά μετά την είσοδό του και στη θέση του πέρασε ο Αναστασίου, που έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν πλέον από τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα τρία παιχνίδια.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης, Χάμοντ, Κρητικός (68' Αποστολίδης, 77' Αναστασίου), Κόντος (73' Ρόβας), Ιωαννίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κωστούλας, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ναζίμ (74' Μπρέμπος), Λίταινας (88' Σιφναίος), Τασιούλης (51' Νύκταρης), Γκουστάβο, Μπαστακός.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Νοέμβριος 2019 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep