Logo
Print this page

Τριπλό κέρδος Παναχαϊκής

Ο Σιατραβάνης σημείωσε το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής στη νίκη μέσα στην Κέρκυρα. Ο Σιατραβάνης σημείωσε το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής στη νίκη μέσα στην Κέρκυρα.

Νίκη με 2-0 στην Κέρκυρα για την ομάδα της Αχαΐας και πήρε σπουδαίο τρίποντο.

Η Κέρκυρα των χιλίων προβλημάτων δεν αποτελεί τον πιο δύσκολο αντίπαλο για το φετινό πρωτάθλημα, αλλά αυτά τα παιχνίδια αποτελούν παγίδες για όσους τα υποτιμήσουν, κάτι που η Παναχαϊκή δεν έκανε και έτσι πήρε τη νίκη με 2-0. Από την αρχή της αναμέτρησης, η Παναχαϊκή ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή της μπάλας, αλλά η Κέρκυρα έδειχνε να μην βρίσκει τον τρόπο να απειλήσει.

Η Παναχαϊκή έφτασε στο 1-0 στο 30ο λεπτό με τον Μωραΐτη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και τελικά από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξένούμενοι εδραίωσαν το προβάδισμα τους και την κατάκτηση των τριών βαθμών με το γκολ του Σιατραβάνη στο 49ο λεπτό.

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-2

ΓΚΟΛ: 30’ Μωραΐτης, 49' Σιατραβάνης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Γενιτσαρίδης (88' Αμαραντίδης), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ν. Κρητικός, Βασιλούδης, Πιαστόπουλος, Γεωργακόπουλος, Παυλής (52' Βουκελάτος), Μίσκου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Τζέιμς, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Λινάρδος (60' Κολ), Κυνηγόπουλος (88' Κυνηγόπουλος), Σιατραβάνης (77' Μαυρίας), Μωραΐτης. ΔΙΑΙΤΗΤΣ: Μπαΐλης ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκούλης - Τσιλίκας 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασίου.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr