Logo
Print this page

Ηρωϊκό... ξεκίνημα

O Καραϊσκάκης Άρτας σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2. O Καραϊσκάκης Άρτας σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας σημείωσε την δεύτερη διαδοχική νίκη του και μπήκε ιδανικά στο πρωτάθλημα παρά τα προβλήματα που είχε στην προετοιμασία.

Η ομάδα της Άρτας μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Δράμας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 κατάφερε να πάρει τρίποντο απέναντι και στον Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα με προβάδισμα ασφαλείας από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 13ο λεπτό, ο Τούτσης κατάφερε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, αφού είχε προηγηθεί το διαγώνιο σουτ του Γυφτοκώστα που έσωσε ο Γκέκας.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν είχε αποτέλεσμα παρότι είχαν την κυριαρχία στην κατοχή της μπάλας με ποσοστό που έφτανε στο 65 τοις εκατό. Αντίθετα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Χατζηστραβός εκμεταλλεύθηκε ωραία πάσα του Πανανίκου και με πλασέ από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήθηκε ακόμη περισσότερο η πίεση από τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά δεν βρήκε έδαφος και ευκαιρίες για να μειώσει και αυτό δεν άλλαξε ούτε όταν ο Καραϊσκάκης έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστής λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε ο Μασούρας στο 75ο λεπτό.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-1

ΓΚΟΛ: 13' Τούτσης, 42' Χατζηστραβός

ΚΟΚΚΙΝΗ: 75΄Μασούρας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85' Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58' Μασούρας), Γυφτοκώστας (72' Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5' λ.τ. Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46' Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46' Νούσιας ), Μπαστακός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Νταβέλας, Κουφός (Μακεδονίας)

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr