Logo
Print this page

Σεφτέ με Σρέτσκοβιτς

Ο Ασπρόπυργος επικράτησε 1-0 της Καβάλας, πανηγυρίζοντας την πρώτη του φετινή νίκη.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ασπρόπυργος στο παιχνίδι με την Καβάλα και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη με 1-0. Ο Σρέτσκοβιτς ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα, με τους «Αργοναύτες» να πιέζουν στο δεύτερο μέρος, αλλά να μην καταφέρνουν να αποφύγουν την ήττα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ασπρόπυργος κατάφερε στη δεύτερη επίσκεψή του στα καρέ της Καβάλας να πετύχει το 1-0. Στο 23’ ο Σρέτσκοβιτς πλάσαρε σωστά στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχαν άλλες δύο καλές στιγμές με τον Κάκκο.

Η Καβάλα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και προσπάθησε να γίνει πιο επικίνδυνη. Κάποια σουτ όμως του Μαρκόπουλου και του Γαβριηλίδη να μην έχουν τύχη. Ο Ασπρόπυργος απείλησε την εστία του Δήμιζα με τον Κάκκο, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να κρατούν τη μπάλα μακριά από την περιοχή τους και στο τέλος να πανηγυρίζουν το «τρίποντο».

Η εξέλιξη του αγώνα

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ 1-0

ΓΚΟΛ: 23’ Σρέτσκοβιτς

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης (85’ Σταγάκης), Λογοθέτης, Ζώνας, Ζαχαρός, Κάκκο (76’ Στεφάνοβιτς), Γκατζολάρι, Βασιλείου (67’ Νικολακάκης), Ζγκούρη, Σρέτσκοβιτς.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Ορφανίδης, Καθάριος (76’ Παυλίδης), Στίκας, Μαϊδανός (67’ Αρναούτογλου), Παπαδόπουλος (52’ Μελισσόπουλος), Χαντί.

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Κοκμοτός (Δωδεκανήσου)

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr