Logo
Print this page

Σταθερός παρά την αποχή

Φιλική νίκη (3-1) του Απόλλωνα Σμύρνης απέναντι στην Παναχαϊκή.

Τη ρεβάνς του προ 20 ημερών 2-2 στην Πάτρα έδωσαν την Τετάρτη (09/10) στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης και η Παναχαϊκή. Οι δύο ομάδες επεδίωξαν να κρατήσουν σε αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές τους, αν και όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να προγραμματίσουν κι άλλα φιλικά μέχρι να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», πάντως, έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε στην επικράτηση με 3-1.

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε στο 26' με τον Βάρκα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (43') οι Αχαιοί που είχαν στον πάγκο τον Μάρκο Γιοβάνοβιτς έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Σιατραβάνη. Προηγουμένως ο ίδιος είχε ανατραπεί από τον Αναγνωστόπουλο. Στο τελευταίο 15λεπτο ο Απόλλων βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ακόμα δύο φορές. Στο 75' ο Βουό με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-1 και στο 91' ο Γιαννιτσάνης με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το 3-1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος (60’ Χουάντερσον), Κυριακίδης (60’ Παυλίδης), Χουχούμης (60’ Βιτλής), Κύργιας (60’ Βαφέας), Λαρέα (60’ Ζησόπουλος), Πατράλης (60’ Λαγός), Αγροδήμος (79’ Ρώσση), Βάρκας (60’ Γιαννιτσάνης), Ιριτιέρ (60’ Καραγκούνης), Μπεντινέλι (60’ Μπλάζιτς), Μαρκόσφκι (46’ Βουό).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μάρκο Γιοβάνοβιτς): Ατανάτσκοβιτς, Μουστακόπουλος (90' Ταρνάρης), Βασιλικόπουλος (60' Σταμόπουλος), Πατάπης (78' Λιμάτσι), Κοτσώνης, Ιντζόγλου, Υμεράι, Σιατραβάνης, Λινάρδος (86' Βαρσαμίδης), Μασούρας (46' Πατρώνης), Αντωνακόπουλος (60' Μωραΐτης).

Η ομάδα της Πάτρας είχε ελάχιστους βασικούς στη σύνθεσή της, μεταξύ των οποίων οι Ατανάτσκοβιτς, Υμεράι, Κοτσώνης, των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμα...

Last modified onΤετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 17:55
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr