Ιστορική νίκη για Τρίγλια

Ο Κώστας Γεωργιάδης οδήγησε την Τρίγλια στην πρώτη της νίκη σε επαγγελματική κατηγορία. Ο Κώστας Γεωργιάδης οδήγησε την Τρίγλια στην πρώτη της νίκη σε επαγγελματική κατηγορία.

Στο πρώτο της εντός έδρας αγώνα σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, η Τρίγλια κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ένωσης Ασπροπύργου.

Σημαντική ημέρα για την ομάδα της Τρίγλιας στην Χαλκιδική, αφού στην πρώτη της παρουσία στο γήπεδο της για τις επαγγελματικές κατηγορίες κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Οι χρυσοί σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Ευθυμιάδης που άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό και ο Ζορμπάς στο 71ο λεπτό έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

ΤΡΙΓΛΙΑ – ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 2-0

ΓΚΟΛ: 56’ Ευθυμιάδης, 71’ Ζορμπάς

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βούρας, Μενικάλι (63’ Σαρβανίδης), Κουρέλλας, Σγούρης, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Έππας (66’ Ζώτος), Ζορμπάς (84’ Αμαραντίδης), Μαντζίρης, Λεμονής.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Νικολακάκης (80’ Κάκκο), Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου (56΄Ζαχαρός), Βασιλείου, Γκουγκούδης, Πίντο (39’ Ζγκούρη), Γκατζολάρι, Σρέτσκοβιτς.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep