Διπλό τρίποντο για Τρίκαλα

Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων πήραν σημαντική νίκη στην Ρόδο. Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων πήραν σημαντική νίκη στην Ρόδο.

Ο Λώττας λύτρωσε την ομάδα των Τρικάλων στην Ρόδο και έδωσε το τρίποντο απέναντι στον Διαγόρα. 

Με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος της Football League ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Τρικάλων που θέλει να επιστρέψει άμεσα στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Μετά την ισοπαλία στη Νίκαια με τον Ιωνικό, κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα σε μια αναμέτρηση που έγινε χωρίς θεατές λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων από την περσινή σεζόν. 

Οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων είχαν περισσότερο την διάθεση και τις ευκαιρίες, ενώ δέχθηκαν και αρκετές φάσεις από την ομάδα του Διαγόρα που κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-1. Ο Ριζογιάννης με χτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, ο Κέρι με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 57ο λεπτό και τελικά ο Λώττας με προβολή μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2 

ΓΚΟΛ: 57’ Κέρι – 39’ πεν. Ριζογιάννης, 79’ Λώττας

ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Μανωλάκης, Ηλιάδης (82’ Πατσαρούχας), Καρπαθάκης, Παρέχο, Ναβαλόν (46’ Mπουρλάκης), Μπέλερης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι, Γεωργίου (66’ Γλυνός).

ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντούσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Τεγούσης, Τσίπρας, Γρηγορόπουλος (71’ Άλεξιτς), Σταματής (77’ Παπαγεωργίου), Ριζογιάννης, Πέλαεθ (64’ Λώττας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 

ΒΟΗΘΟΙ: 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep