Με φόρα από πέρυσι

Τον τίτλο της ομάδας που θα διεκδικήσει την άνοδο, την οποία στερήθηκε πέρυσι στο τελευταίο λεπτό του μπαράζ, δικαιολόγησε ο Πλατανιάς. 

Στο γήπεδο των Περιβολίων προηγήθηκε ο Λεβαδειακός ο οποίος πέτυχε γκολ στο 22ο με όμορφη ενέργεια του Σανάμπρια. Στο δεύτερο όμως ημίχρονο οι παίκτες του Γιάννη Τάτση πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο και στρίμωξαν τον Λεβαδειακό ο οποίος φάνηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι να μην έχει απαντήσεις. Αρχικά ο Νίλι στο 52’ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Πλατανιά, για ν’ ακολουθήσει το 2-1 με τον Μπιανκόνι στο 55’ ύστερα από το κόρνερ του Ποζατζίδη.

Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε στο 58 με αυτογκόλ του Καραγκούνη σε ένα πολύ τυχερό γκολ αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός στη συνέχεια. Ο Πλατανιάς κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ του στο 77ο με τον Γιάννη Λουκίνα. Στο 85ο αποβλήθηκε ο Μποσέτι, αλλά ούτε το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω κατάφερε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Σπανού.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (59’ Μάικιτς), Τσαμούρης, Σάαντο (67’ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Νίλι, Λεϊρία, Μπιανκόνι, Λουκίνας (84’ Παπουτσογιαννόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Επασί, Αργυρόπουλος (46’ Χατζηλάμπρος), Παντελιάδης, Ανγκουά, Λιάγκας, Φυτανίδης, Νίκας, Καραχάλιος, Συμελίδης (65’ Ενομό), Σανάμπρια (80’ λ.τρ. Κοζορώνης), Ιωαννίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Περράκης (Αθηνών). ΒΟΗΘΟΙ: Νικολάου-Κολλιάκος (Αθηνών)

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 01:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep