Διασυρμός για Απόλλωνα

Ξύπνησαν στο δεύτερο ημίχρονο τα Χανιά και διέσυραν τον ελλιπέστατο Απόλλωνα Πόντου.

Το πρώτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες στη νεοσύστατη SuperLeague 2, δυστυχώς στιγματίστηκε από ένα τραγικό περιστατικό, με το θανάσιμο τραυματισμό φιλάθλου. Συνεπώς το ό,τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα.

Ο Απόλλων πάτησε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και είχαν Οι «ροσσονέρι» προσπάθησαν στο πρώτο μέρος και είχαν τρεις ευκαιρίες. Στο 10ο λεπτό το σουτ του Μπρίτο πέρασε άουτ. Στο 37ο λεπτό ο Ολαϊτάν έπιασε ένα εκπληκτικό σουτ, αλλά ο Κουτζαβασίλης με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ. .

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και καταφεραν σε 10 λεπτά να πετύχουν 3 γκολ. Στο 51' ο Ξενοφών Πάνος με κεφάλια έπειτα από σέντρα του Κουσκουνά έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα τα Χανιά διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λεοζίνιο. Ο Βραζιλιάνος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πολίτη.

Το εφιαλτικό δεκάλεπτο για τον Απόλλωνα ολοκληρώθηκε στο 59ο λεπτό με γκολ που πετυχε ο Νίκος Κουσκουνάς. Στο 68ο ο ίδιος διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ και εγραψε το τελικό 0-4 για την ομαδα των Χανίων. Στο 79' ο Αρναρέλλης προσπάθησε να νικήσει τον Πολίτη, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού απέτρεψε το 0-5.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Λουφάκης (70' Καλαϊτζίδης), Πουρτουλίδης (63' Δόρης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Ουνγιαλίδης (64' Παπαχρήστος), Αρναρέλλης, Κουσκουνάς (75' Δημητριάδης), Τζιώρας (46' Λεοζίνιο).

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 08:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep