Φιλική νίκη το Αιγάλεω

Το Αιγάλεω νίκησε 3-2 τον Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Δυνατό τεστ έδωσαν Αιγάλεω και Λεβαδειακός στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», με το Σίτι να παίρνει τη φιλική νίκη με 3-2. Στο γήπεδο βρέθηκαν 1.500 φίλοι των γηπεδούχων, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα. Οι δύο προπονητές έκαναν δοκιμές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, λίγες μέρες πριν τις υποχρεώσεις τους σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά και στο 10’ πήρε το προβάδισμα με τον Ν’ Νομό για το 0-1. Το Αιγάλεω ισοφάρισε σε 1-1 με τον Πετρόπουλο στο 28’. Ως το τέλος του ημιχρόνου οι δύο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν σημειώθηκε άλλο τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος το Αιγάλεω πέτυχε δύο όμορφα γκολ με τον Μπαξεβάνο στο 55’ και το 68’, που προέκυψαν ως αποτέλεσμα συνεργασίας με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Λεβαδειακός πίεσε στο φινάλε και μείωσε στο 83’ σε 3-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 85' ο Σανάμπρια είχε σουτ στο δοκάρι.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Γκλότσος (46’ Ασημέλης), Σπυρόπουλος (70’ Κουτσουμπέλας), Ψάνης (46’ Χρστου), Συριόπουλος, Γκότοβος, Μπαξεβάνος, Χατζηιωαννίδης (80’ Τσαλάκος), Κατσάρας (46’ Λάμπρου), Πετρόπουλος (46’ Συρεγγέλας), Μάρτινς (60’ Σταματάκης), Μαγκάκης (80’ Παπαγγέλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Φυτανίδης (60’ Ανγκουα), Λιάγκας, Κοζορώνης, Καραχάλιος, Ορφανίδης, Συμελίδης, Ν' Νομό, Κόναν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Βούγιοβιτς, Χατζηλάμπρος, Βήχος, Τσάπρας, Καραμπάς, Μητρόπουλος, Καστιγιόν, Σένκα, Σανάμπρια, Μακρής.

Last modified onΤετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep