Πρόκριση με Σιμόνι

Η Βέροια απέκλεισε τον Διαγόρα με 2-0 και προκρίθηκε στη δ’ φάση του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Το εισιτήριο για τη δ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Βέροια, η οποία επικράτησε 2-0 του Διαγόρα, σε ένα παιχνίδι… πρόβα της πρεμιέρας της Football League στις 29/9. Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη και έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλμπέρτο Σιμόνι, έφτασε στη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις, με το παιχνίδι να είναι αρχικά αναγνωριστικό, ενώ κάποιες επιθετικές πρωτοβουλίες των δύο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Μπαρμπαρούσης απείλησε για τον Διαγόρα και οι Πέντα, Σιμόνι για τους γηπεδούχους, όμως το πρώτο μέρος έληξε χωρίς σκορ.

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50’ ο Σιμόνι, μετά από μπαλιά του Μεληκιώτη, πέτυχε το 1-0. Στο 59’ ο Βεργώνης έκανε τη σέντρα και ο Σιμόνι έγραψε με ωραίο πλασέ το 2-0. Ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να απαντήσει στα γκολ, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το παιχνίδι και να είναι εκείνοι που έψαξαν ένα τρίτο γκολ. Στο 87’ οι Ροδίτες άγγιξαν το γκολ, αλλά το σουτ του Μπαρμπαρούση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χατζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (15’ Σιμόνι).

Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση (69’ Αμπαντανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep