Η κλήρωση Κυπέλλου

Δείτε τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε την Τρίτη (17/09, 12.00). Το FL News έδωσε το «παρών» στην ΕΠΟ και θα κάλυψε LIVE τη διαδικασία από την οποία προέκυψαν τα 12 ζευγάρια.

Το απίθανο, αλλά... ελληνικό είναι ότι οι αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου (οι οριαμοί θα ανακοινωθούν Τρίτη ή Τετάρτη), όμως ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες για τις τρεις προηγούμενες φάσεις του θεσμού! Συγκεκριμένα, την Τρίτη (17/09) κοντράρονται ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αιολικός για την 1η φάση. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στη 2η φάση την Κόρινθο (25/09) και ο νικητής τη Νίκη Βόλου. Μία ημέρα μετά (18/09) την κλήρωση θα παίξουν ΠΣ Σπάρτη - Ιάλυσος, Βέροια - Διαγόρας, ενώ η αναμέτρηση Αταλάντη - Ολυμπιακός Βόλου θα γίνει στις 25/09.

Τα παιχνίδια της 4ης φάσης είναι νοκ άουτ και διεξάγονται στις έδρες των αδυνάτων. Φιλοξενούμενες, δηλαδή, είναι οι ομάδες της Super League 2. Μία ομάδα που προκρίθηκε από την 3η φάση θα περάσει άνευ αγώνα στην 5η φάση.

12.03... Η διαδικασία θα ξεκινήσει σε λίγο. Όπως ανακοινώθηκε, υπάρχει αστερίσκος στον Ασπρόπυργο λόγω της ένστασης που κατέθεσε η Ελασσόνα κατά του κύρους του μεταξύ τους ματς.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΑΣΗΣ
Α' ΓΚΡΟΥΠ   Β' ΓΚΡΟΥΠ    
Αετός Ορφανού - Απόλλων Λάρισας    
Ασπρόπυργος ή Ελασσόνα - ΠΑΣ Γιάννινα    
Τρίκαλα -  Δόξα Δράμας    
Καβάλα - Χανιά    
Ιωνικός - Παναχαϊκή    
Πανθηραϊκός - Πλατανιάς    
Αιγάλεω - Εργοτέλης    
Πανσερραϊκός (ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ)      
Καλαμάτα - Καραϊσκάκης Άρτας    
Αταλάντη ή Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Πόντου    
Βέροια ή Διαγόρας - Λεβαδειακός    
ΠΣ Σπάρτη ή Ιάλυσος - Κέρκυρα    
ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού - Αιολικός/Κόρινθος ή Νίκη Βόλου - Απόλλων Σμύρνης    

Εννοείται ότι ο Απόλλων Πόντου δεν θα αγωνιστεί το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου, ενώ και ο Απόλλων Σμύρνης θα περιμένει τη διεξαγωγή τριών αγώνων για να μάθει τον αντίπαλό του. Οι Λεβαδειακός, Κέρκυρα θα μάθουν τον αντίπαλό τους το απόγευμα της Τετάρτης (18/09), ώστε να διαπιστώσουν πού θα ταξιδέψουν, ενώ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα περιμένει την εκδίκαση της ένστασης της Ελασσόνας (μπορεί να φτάσει και στην Εφέσεων) για να μάθει οριστικά αντίπαλο.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 00:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep