Αιφνιδίασε ο Απόλλων Λάρισας

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Νίκης Βόλου σε φιλικό στη Φιλιππούπολη.

Ο Απόλλων Λάρισας αιφνιδίασε τη Νίκη Βόλου και χάρη στα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε, επικράτησε το Σάββατο (14/09) στη Φιλιππούπολη 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1' με τον Γκουστάβο έπειτα από απόκρουση του Αποστολίδη σε σουτ του Νούσιου και στο 4' ήρθε το 2-0. Ο Σουλιώτης ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου και ο Χατζής από την άσπρη βούλα βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη, έχασε κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα και εν τέλει μείωσε στο 70' με πλασέ του Ροχάνο. Στο 84' και το 86' βρέθηκε κοντά στο 2-2 με τον Μασκουνιάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νούσιος, Βαγενάς, Μπαστακός, Γκουστάβο. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Κούλπας, Μπιμάι, Σιφναίος, Καμπέρης, Καρρίκι, Ναζίμ, Κωστούλας, Μπρέμπος, Ζαννάκης, Νύκταρης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Παγώνης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Βοσνιάδης, Μπιτσάκος, Καρβούνης, Τσιώλης, Ροχάνο, Ντομίνγκεζ, Μασκουνιάν. Έπαιξαν και οι: Λίτσιος, Αλιατίδης, Κ. Κυριακίδης.

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019 02:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep