Logo
Print this page

Σέντρα 29 Σεπτεμβρίου

Η απόφαση της Super League 2 για τη νέα ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Η αναμενόμενη απόφαση πάρθηκε στο ΔΣ της Super League 2 που έγινε την Τρίτη (10/09). Από τη στιγμή που το μέτωπο στα τηλεοπτικά παραμένει θολό, τα μέλη της αποφάσισαν να μεταθέσουν την ημερομηνία έναρξης, που αρχικά ήταν η 15η Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι έπειτα από ψηφοφορία που έγινε, νέα ημερομηνία σέντρας του πρωταθλήματος θα είναι η 29η Σεπτεμβρίου. Όσο για το αν υπάρχει προϋπόθεση, όπως είχε αποφασίσει σε προηγούμενο ΔΣ η λίγκα; Καμία. Στη διοργανώτρια αποφάσισαν να ξεκινήσει ούτως ή άλλως η αγωνιστική περίοδος και, μάλιστα, να σταλεί το πρόγραμμα στην ΕΡΤ. Έτσι, όπως ανέφερε σε πρότασή του ο Βασίλης Γκαγκάτσης, η Super League 2 θα είναι καλυμμένη για παν ενδεχόμενο και αν μέχρι τότε δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση, θα αποφασιστούν οι όποιες νομικές κινήσεις. Υπάρχει, πάντως, αισιοδοξία για εξελίξεις άμεσα, αν και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο εν τέλει θα είναι το «ψαλίδι».

Στο συμβούλιο πέρασε με πλειοψηφία η ημερομηνία της 29ης Σεπτεμβρίου για τη σέντρα και ενώ είχε προταθεί και αυτή της 22ας Σεπτεμβρίου. Ο λόγος ήταν ότι στις 20 Σεπτεμβρίου λήγει η θητεία του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Ιωάννη Δρόσου, οπότε θα υπάρχει περιθώριο για επαφή με τον επόμενο. Παράλληλα, επιτροπή που θα αποτελείται από τους Λεουτσάκο, Λυχναρά (Χανιά), Χριστοβασίλη (ΠΑΣ Γιάννινα) αναμένει άμεσα ραντεβού με το υπουργείο Οικονομικών. Μετά από αρκετό καιρό συμμετείχε στο ΔΣ ο ιδιοκτήτης του Καραϊσκάκη Άρτας, Οδυσσέας Δράκος. 

Last modified onΤρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 22:21
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr