Φιλικό «διπλό» ο Ασπρόπυργος

Ο Ασπρόπυργος επικράτησε 2-1 του Ιωνικού σε φιλικό παιχνίδι στη Νεάπολη.

Καλό τεστ έδωσαν Ιωνικός και Ασπρόπυργος στη Νεάπολη, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες, όμως η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είχε την ουσία.

Στο πρώτο μέρος ο Ιωνικός πίεζε για το γκολ, αλλά χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο 41’ ο Ασπρόπυργος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πίντο από τον Κουρεπίνη και ο Γκατσολάρι έκανε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Γκατσολάρι να πλασάρει για το 0-2.

Η πίεση του Ιωνικού απέδωσε στο 61’, όταν από σέντρα του Μουστάκη, ο Πογοσιάν με κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Ιωνικός (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης (57’ Τάφας), Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιριγώτης (52’ Κολλαράς), Παπατζίκος (19’ Μανωλάς), Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Πογοσιάν, Καλλέργης, Ντάγκρας (46’ Μάναλης), Κρητικός.

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Νικολακάκης, Ιωαννίδης, Καμπούρης, Ζώνας, Νικολάου, Στεφάνοβιτς, Σρέστσοβιτς, Πίντο, Γκατσολάρι, Ζγκούρι.

Έπαιξαν και οι Γκίνης, Ζαχαρός, Κόκορης,  Σταγάκης, Κωνσταντινίδης, Λογοθέτης, Ταμπάς, Μαυρίδης, Μπουρντένης και Οικονομόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep