Άνετη νίκη στο ντεμπούτο

Ο Εργοτέλης με γκολ των Ροβίθη, Κουατένγκ, Μανουσάκη νίκησε 3-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Βουζουνεράκειο γήπεδο.

Με άνετη νίκη (3-0) σε βάρος του ΟΦ Ιεράπετρας συνδυάστηκε το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη μετά την επιστροφή του από την Αίγυπτο και πρώτο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αποτελεσματικοί στο Βουζουνεράκειο γήπεδο και ντούμπλαραν τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα που τιμήθηκε με το Κύπελλο του πρωταθλητή για την περσινή της πορεία στη Γ' Εθνική.

Στο 10' από σέντρα του Κοιλιάρα ο Ροβίθης με προβολή έφτασε τα πέντε γκολ σε φιλικά προετοιμασίας. Στο 38' ακυρώθηκε γκολ του Μπαράτα, αλλά δύο λεπτά μετά ο Κουατένγκ με πλασέ έκανε το 0-2. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 55' ο Μανουσάκης με κεφαλιά.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Τσάμης (46' Μπένκο), Δερμιτζάκης (46' Αναστασόπουλος), Μπάμπης (46' Χιντζίδης), Σμίλτος, Μάγκας, Σέχου (46' Σκόνδρας), Βογιατζής, Ανυφαντάκης, Παπαδόπουλος (46' Τζελέπης), Μέμος (46' Κατσικοκέρης), Χρυσοφάκης (46' Αποστολόπουλος).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (46' Κατσιμήτρος), Προβυδάκης (78' Βουτσάς), Οικονόμου (78' Πέιος), Μπάτζιος, Κοιλιάρας (78' Κατσούρρι), Μπρους (78' Μπούσης), Μπαράτα (78' Σταθόπουλος), Κουατένγκ, Μπουτσάκης (46' Γροντής), Μπουρσέλης (46' Τσέλιος), Ροβίθης (46' Μανουσάκης).

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2019 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep