Logo
Print this page

Ήττα και αποδεσμεύσεις

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε (0-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα στη Φιλιππούπολη και αποδέσμευσε τρεις ποδοσφαιριστές.

Τον ΑΟ Τρίκαλα υποδέχτηκε την Πέμπτη (29/08) ο Απόλλων Λάρισας και γνώρισε την ήττα με 1-0. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8' όταν ο Ντόσης σέντραρε και ο Παπαγεωργίου με σουτ νίκησε τον Γκέκα. Μάλιστα, μετά το φινάλε του αγώνα οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τρεις αποδεσμεύσεις. Οι φιλοξενούμενοι μετά τη νίκη (3-1) απέναντι στον Λεβαδειακό κατέγραψαν μία ακόμα απέναντι σε ομάδα της Super League 2.

Συγκεκριμένα, αποχώρησαν ο Γιώργος Αγιώτης (7 συμμετοχές πέρυσι), ο Δημήτρης Κοντοθανάσης (6 συμμετοχές) και ο Θανάσης Κακάμης που είχε γυρίσει από τον Φωκικό. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την κοινή λύση της συνεργασίας της, με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Αγιωτη, Δημήτρη Κοντοθαναση και Σάκη Κακάμη. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον σύλλογό μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια της καριέρας τους με υγεία».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Κούλπας, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Καμπέρης, Βαγενάς, Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαλοτέλι, Σιφναίος. Έπαιξαν και οι: Νύκταρης, Γκουντρουμπής, Μπρέμπος, Γεωργακόπουλος, Κουρτεσιώτης.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Βέρτζος, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Άλεξιτς, Πελάεθ, Σταματής, Γρηγορόπουλος. Έπαιξαν και οι: Γιακουμής, Πέλκας, Νιάρος, Κατσαντώνης, Ζβιάντι, Τσίπρας, Λώττας, Νικλητσιώτης.

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2019 02:23
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr