Logo
Print this page

Ισόπαλοι στο Καρπενήσι

Ο Λεβαδειακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας έμεινε στο 1-1 με τον Πλατανιά Χανίων στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν το πρώτο τεστ. Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι, ενώ οι «πράσινοι» έδειξαν βελτιωμένοι στο δεύτερο 45λεπτο, αν και τα σημάδια κόπωσης από τις σκληρές προπονήσεις ήταν εμφανή.

Το σκορ για τον Πλατανιά άνοιξε στο 40' ο Μπιανκόνι από ασίστ του Παπαδόπουλου. Ο δεύτερος έχασε μία ευκαιρία για το 2-0 στο 45'. Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 79' με σουτ του Τσάπρα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πασχαλάκης, Σάαντο, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σμυρλάκης, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιγκέλ, Καρβούνης. Στο πρώτο 45λεπτο μπήκαν οι: Μποσέτι, Μάικιτς, Παπαδόπουλος και στο δεύτερο οι: Πενταράκης, Νίλι, Λουκίνας, Καραγκούνης, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Λάμτσε, Πελτέκης, Σγουρούδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Μπάγιτς (65' Βούγιοβιτς), Χατζηλάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Τσάπρας, Μητρόπουλος, Κονέ, Σαβαντογκό, Φακούντο, Μάντζιος, Ιωαννίδης. Σε ολόκληρο το παιχνίδι έπαιξαν οι Λιάγκας, Τσάπρας, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξαν και οι: Βήχος, Καραχάλιος, Μαχαίρας, Νίκας, Σανάμπρια, Ορφανίδης, Μακρής.

Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr